Угода про конфіденційність

Ця Угода визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних та інших даних, що надаються користувачами при використанні сайту ukrkamaz.com (далі - Сайт). Якщо Ви НЕ згодні з умовами цієї Угоди, то Ви не можете користуватися даним Сайтом.

.

1. Збір Персональних даних та іншої інформації

1.1. Інформація, яку Ви надаєте на сайті ukrkamaz.com, охороняється законом України «Про захист персональних даних».

1.2. Зверніть увагу на те, що для участі в деяких з наших заходів і робіт, а також для отримання доступу до деяких послуг в певних розділах Сайту, Вам потрібно надати ідентифікаційну інформацію, наприклад, Вашу адресу електронної пошти, ім'я, поштову адресу, номер телефону та , можливо інші дані. Тому, Ви повинні повною мірою усвідомлювати, що даєте згоду на збір, використання і передачу подібних персональних даних відповідно до положень і умовами, викладеними в цій Угоді.

1.3. На даному Сайті може використовуватися технологія під назвою «cookie». Cookie - це невеликі текстові файли, що містять інформацію, які зберігаються на Вашому комп'ютері при відвідуванні веб-сторінки. Вони забезпечують додаткову функціональність Сайту і допомагають нам проаналізувати використання Сайту.

1.4. Якщо Ви не бажаєте приймати cookie-файли з сайту ukrkamaz.com, то можете змінити налаштування свого веб-оглядача для їх відхилення. Однак це може привести до обмеження функціональності Сайту.

.

2. Передача Персональних даних

2.1. Розміщенні на сайті ukrkamaz.com персональні дані не надаються третім особам, за винятком таких випадків:

2.1.1. після отримання згоди Користувача, до якого відноситься дана інформація;

2.1.2. за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право отримувати такі дані відповідно до законодавства України;

2.1.3. для захисту і охорони прав або власності ukrkamaz.com;

2.1.4. для забезпечення особистої безпеки користувачів Сайту.

.
3. Використання даних

3.1. Адміністрація сайту ukrkamaz.com може використовувати отриману інформацію для наступних цілей:

3.1.1. для моніторингу трафіку, з якого Ви отримуєте доступ до Сайту; типу браузера і операційної системи, які використовуються для доступу до Сайту; дату і час Вашого доступу до Сайту; сторінки, які Ви відвідуєте, і Інтернет-адреса сайту, з якого Ви отримали доступ до нашого Сайту;

3.1.2. для впізнання повторних відвідувачів (для статистичних / аналітичних цілей);

3.1.3. для анонімного відстеження взаємодії з інтернет-рекламою (для спостереження кількості відображення і кліків на рекламні банери);

3.1.4. для настройки або персоналізації Вашої роботи (наприклад, вітати Вас на Сайті по імені);

3.1.5. для транзакційних цілей, таких як робота з кредитними картами;

3.1.6. для спостереження за використанням Сайту щоб наше спілкування з Вами було максимально релевантними (відправка Вам повідомлень по електронній пошті та інше);

3.1.7. для підготовки і надання третім особам (наприклад, рекламодавцям) узагальнених статистичних даних.

.
4. Інші веб-сайти

4.1. На сторінках Сайту можуть міститися посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не здійснюємо управління і не несемо відповідальності за вміст або методи забезпечення конфіденційності подібних веб-сайтів третіх осіб, які можуть бути пов'язані з сайтом ukrkamaz.com. Такі веб-сайти можуть розміщувати власні cookie-файли на Вашому комп'ютері та / або іншим чином збирати і обробляти персональні дані.

4.2. Ми настійно рекомендуємо Вам ознайомитися з методами забезпечення конфіденційності на подібних веб-сайтах третіх осіб перед тим, як скористатися ними.

.

5. Анти-спам політика

5.1. Адміністрація Сайту не використовує спам, не розсилає листи кому-небудь без дозволу, не продає і не здає в оренду адреси електронної пошти третім особам. Це не означає, що ми можемо запобігти появі спаму в Інтернеті. Якщо Ви вважаєте, що Ви отримали небажану пошту від нас, будь ласка, зв'яжіться з нами.

.

6. Безпека

6.1. Адміністрація сайту ukrkamaz.com використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, даних, отриманих з реєстраційних форм, що залишаються відвідувачами сайтів, з метою забезпечення максимального захисту інформації.

6.2. Доступ до особистої інформації користувача здійснюється через систему авторизації з логіном і паролем. Користувач зобов'язується самостійно забезпечити збереження авторизаційних даних, ні в якому разі не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені за допомогою авторизаційних даних, будуть вважатися здійсненими особисто користувачем.

6.3. Сбор, зберігання, використання, обробка, розголошення інформації, отриманої адміністрацією сайту в результаті відвідування приватною особою (відвідувачем або користувачем) Сайта та / або заповнення реєстраційних форм, в тому числі і персональні дані користувачів, здійснюється адміністрацією Сайту відповідно до законодавства України. Приватна особа (відвідувач або користувач) усвідомлює і надає згоду на збір і обробку своїх персональних даних адміністрацією Сайту в рамках і з метою, передбачених умовами Угоди про конфіденційність, відповідно до законодавства України.

.

7. Прикінцеві положення

7.1. Відвідуючи сторінки Сайту і / або заповнюючи форму реєстрації на сайті ukrkamaz.com, відвідувач автоматично приймає умови Угоди про конфіденційність. Дана угода є одночасно згодою Користувача на обробку його персональних даних.

7.2. Діяльність адміністрації Сайту здійснюється відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки, офіційні звернення будуть розглядатися виключно в порядку, передбаченому законодавством України.

7.3. Адміністрація Сайту не несе відповідальності за будь-які прямі або непрямі збитки, понесені Користувачами або третіми сторонами, а також за упущену вигоду в результаті діяльності ukrkamaz.com.

7.4. Умови цієї Угоди можуть бути змінені адміністрацією сайту в односторонньому порядку. Зміни в цій Угоді вступають в силу після їх опублікування на Сайті. Ваше подальше використання Сайту після публікації будь-яких змін в даній угоді конфіденційності означає Вашу згоду з подібними змінами.


Продукт добавлен к сравнению